Veelgestelde vragen

Top 10 meest gestelde vragen

Mocht er onverhoopt een storing voordoen, dan staan onze servicemonteurs voor je klaar. Bel naar +31 (0)13-5349208 dan zorgen wij ervoor dat we zo snel mogelijk naar je toe komen om de storing of het defect te verhelpen.

Jazeker! Wanneer je een woonunit wilt huren ben je gebonden aan onze standaardafmetingen en afwerkingsniveau. Maar als je gaat kopen heb je natuurlijk alle vrijheid. Je kiest zelf de indeling en hebt volop inspraak in de materiaalkeuzes en het afwerkingsniveau.

Zeker. Omdat de huisvesting van arbeidsmigranten bijna altijd maatwerk is ontwikkelen we samen met onze opdrachtgevers de juiste woningen. Daarbij toetsen we de woningen altijd aan de SNF norm. Ons advies is om daarnaast contact op te nemen met de gemeente. Vaak zie je dat de gemeente nog aanvullende eisen stelt.

Wij ontzorgen op het gebied van kleinschalige opvang, dus tot ca. 100 woningen. De wisselwoningen kunnen worden gehuurd en indien gewenst ook gekocht.

Boxtom sluit het kantoor niet aan op de nutvoorziening, dat is ook niet nodig. Het tuinkantoor is of tuinkamer is plug and play ontwikkeld. U kunt dit op bestaande voorzieningen eenvoudig aansluiten.

 

We verzorgen tijdelijke huisvesting voornamelijk in Nederland en Belgiƫ (Vlaanderen). Wil je zeker weten of we actief zijn in jouw regio? Neem dan even contact met ons op.

Niet gevonden wat je zocht?