Tuinkantoor of tuinkamer

Veelgestelde vragen

We bieden twee soorten tuinkantoren, De minimale huurperiode is afhankelijk van het type dat je kiest en wordt vermeld onder de unit.

De plaatsing van een tuinkantoor regelt onze buitendienst voor je. In de meeste gevallen plaatsen wij met onze eigen kraanwagen de unit. De kosten daarvan zijn afhankelijk van je locatie. Wanneer de locatie goed bereikbaar is plaatsen we deze met onze eigen kraanwagen, maar zodra de unit bijvoorbeeld over een huis getild moet worden dan schakelen we een telescopische kraan in. De kosten liggen in het laatste geval iets hoger.

Voor onze eigen kraanwagen geldt dat de toegangsweg maar de locatie minimaal 3,5 meter breed moet zijn met een minimale doorgangshoogte van 4,5 meter. De vrije ruimte op de locatie is idealiter 6 meter breed en 8 meter hoog. Dit zijn optimale plaatsingsomstandigheden en gelden als richtlijn. Voordat de unit geplaatst wordt brengt een deskundig medewerker een bezoek en beoordeelt de plaats. Vervolgens stemmen we met jou af hoe de aanpak van het project eruit gaat zien.

Boxtom sluit het kantoor niet aan op de nutvoorziening, dat is ook niet nodig. Het tuinkantoor is of tuinkamer is plug and play ontwikkeld. U kunt dit op bestaande voorzieningen eenvoudig aansluiten.

 

Het begint allemaal bij het creƫren van een degelijke ondergrond. Dit is afhankelijk van de situatie en hoe lang je de kantoortuin wilt laten staan. Wij komen hiervoor graag naar je toe om de situatie ter plekke te beoordelen en je van advies te voorzien.

Ja, we adviseren om met regelmaat het dak te laten controleren op verontreiniging zoals bladeren. Dit om te voorkomen dat de afvoer verstopt raakt en er lekkages ontstaan. Wanneer regulier onderhoud niet mogelijk is door jouzelf, kun je tegen betaling onze buitendienst inschakelen.

Houdt rekening met een levertijd van 4 tot 6 weken afhankelijk van het gekozen afwerkingsniveau.

Jazeker! Wanneer je een tuinkantoor wilt huren ben je gebonden aan onze standaardafmetingen en afwerkingsniveau. Maar als je gaat kopen heb je natuurlijk alle vrijheid. Je kiest zelf de indeling en hebt volop inspraak in de materiaalkeuzes en het afwerkingsniveau.

In principe heb je voor een tuinkantoor geen vergunning nodig. Wel adviseren we je altijd om contact op te nemen met je gemeente om verrassingen te voorkomen.

We verzorgen tijdelijke huisvesting voornamelijk in Nederland en Belgiƫ (Vlaanderen). Wil je zeker weten of we actief zijn in jouw regio? Neem dan even contact met ons op.

Niet gevonden wat je zocht?