Flexibel werken in je eigen tuinkantoor

Hybride werken wordt steeds meer de standaard. Een tuinkantoor biedt de mogelijkheid om ongestoord je werk te kunnen doen en biedt volop privacy. Onze tuinkantoren zijn luxe afgewerkt en biedt een hoge mate van comfort.

Hoe zo’n tuinkantoor eruitziet

Op dit moment zijn wij druk bezig met de bouw van twee demomodellen. Heb je interesse in een tuinkantoor? Dan leveren wij die kant en klaar aan. We bouwen en plaatsen deze voor je. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is stroom, water en een internetaansluiting.

De voordelen van een tuinkantoor of -kamer

Een tuinkantoor of -kamer brengt de nodige voordelen met zich mee. Wat dacht je van een verhoogde productiviteit? Je hebt namelijk je eigen afgezonderde en rustige werkomgeving. Weg van de afleidingen in huis. Daarnaast biedt een tuinkantoor meer natuurlijke verlichting en ventilatie. Wat je helpt een comfortabele, gezonde werkomgeving te creëren. Ten slotte verhoogt het ook de mate van flexibiliteit. Je hebt alle ruimte om jouw werktijden en werkplek te beheren. Je hoeft niet elke dag naar kantoor te reizen en je werkt op tijden dat het jou uitkomt. 

Veelgestelde vragen over onze tuinkantoren

We bieden twee soorten tuinkantoren, De minimale huurperiode is afhankelijk van het type dat je kiest en wordt vermeld onder de unit.

De plaatsing van een tuinkantoor regelt onze buitendienst voor je. In de meeste gevallen plaatsen wij met onze eigen kraanwagen de unit. De kosten daarvan zijn afhankelijk van je locatie. Wanneer de locatie goed bereikbaar is plaatsen we deze met onze eigen kraanwagen, maar zodra de unit bijvoorbeeld over een huis getild moet worden dan schakelen we een telescopische kraan in. De kosten liggen in het laatste geval iets hoger.

Voor onze eigen kraanwagen geldt dat de toegangsweg maar de locatie minimaal 3,5 meter breed moet zijn met een minimale doorgangshoogte van 4,5 meter. De vrije ruimte op de locatie is idealiter 6 meter breed en 8 meter hoog. Dit zijn optimale plaatsingsomstandigheden en gelden als richtlijn. Voordat de unit geplaatst wordt brengt een deskundig medewerker een bezoek en beoordeelt de plaats. Vervolgens stemmen we met jou af hoe de aanpak van het project eruit gaat zien.

Boxtom sluit het kantoor niet aan op de nutvoorziening, dat is ook niet nodig. Het tuinkantoor is of tuinkamer is plug and play ontwikkeld. U kunt dit op bestaande voorzieningen eenvoudig aansluiten.

 

Het begint allemaal bij het creëren van een degelijke ondergrond. Dit is afhankelijk van de situatie en hoe lang je de kantoortuin wilt laten staan. Wij komen hiervoor graag naar je toe om de situatie ter plekke te beoordelen en je van advies te voorzien.

Ja, we adviseren om met regelmaat het dak te laten controleren op verontreiniging zoals bladeren. Dit om te voorkomen dat de afvoer verstopt raakt en er lekkages ontstaan. Wanneer regulier onderhoud niet mogelijk is door jouzelf, kun je tegen betaling onze buitendienst inschakelen.

Houdt rekening met een levertijd van 4 tot 6 weken afhankelijk van het gekozen afwerkingsniveau.

Jazeker! Wanneer je een tuinkantoor wilt huren ben je gebonden aan onze standaardafmetingen en afwerkingsniveau. Maar als je gaat kopen heb je natuurlijk alle vrijheid. Je kiest zelf de indeling en hebt volop inspraak in de materiaalkeuzes en het afwerkingsniveau.

In principe heb je voor een tuinkantoor geen vergunning nodig. Wel adviseren we je altijd om contact op te nemen met je gemeente om verrassingen te voorkomen.

We verzorgen tijdelijke huisvesting voornamelijk in Nederland en België (Vlaanderen). Wil je zeker weten of we actief zijn in jouw regio? Neem dan even contact met ons op.

Prefab tuinkantoor of tuinkamer

Een prefab kantoortuin is een kleine, opzichzelfstaande structuur die speciaal is ontworpen om te gebruiken als tuinkantoor. Prefab staat voor "prefabricated", wat betekent dat een tuinkantoor bij ons op locatie al is gemaakt. Vervolgens vervoeren we de unit naar de locatie en installeren we ‘m voor jou.

Onze prefab tuinkantoren zijn speciaal ontworpen om te passen in bijna elke tuin. Ze bieden een comfortabele, rustige werkruimte gescheiden van je woning. Vooral voor de thuiswerkers onder ons is dit een uitkomst. Je werkt namelijk op een rustige plek zonder dat je gestoord wordt.

Ontspannen in een tuinkamer

Wil je snel een aparte ruimte creëren om bijvoorbeeld te gamen, lekker te lezen of op een andere manier te ontspannen? Dan is een tuinkamer de ideale oplossing. We voorzien je van alle gemakken, zonder dat er een ingrijpende verbouwing nodig is.