Onze aanpak

Ben je op zoek naar een tijdelijke woonvoorziening? Dan zijn er bij ons twee mogelijkheden: kopen of huren. We leggen je graag uit hoe dit in zijn werk gaat.

Onze aanpak 
in het kort

Er zijn dus twee opties: het huren of kopen van een woonunit. Wanneer je een tijdelijke woning wilt huren ben je gebonden aan onze standaardafmetingen en afwerkingsniveau. Maar als je gaat kopen heb je natuurlijk alle vrijheid. Je kiest zelf de indeling en hebt volop inspraak in de materiaalkeuzes en het afwerkingsniveau. 

Een tijdelijke woning kopen in vijf stappen

1. Een kijkje in de werkplaats

We nodigen je uit om een kijkje te nemen in onze werkplaats. Zo zie je hoe alle units eruitzien. We lichten het proces toe en nemen samen alle stappen door. Uiteraard is er alle ruimte om jouw eisen en wensen met ons te bespreken. Vervolgens sturen we je een vrijblijvende offerte toe.

2. Bezoek op locatie

Om zeker te weten dat het mogelijk is een unit te plaatsen, komen we de locatie bekijken. We controleren dan ook direct of er nog grondwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Vervolgens bespreken we het voorstel met je en zodra de offerte is getekend gaan we aan de slag! 

3. Blijf op de hoogte van de bouw

Bij een koopwoning starten we met een kaal frame en bouwen dit uit met de vloer, plafond, houtenskelet, isolatie en beplating. Uiteraard houden we je gedurende het bouwproces op de hoogte. Indien gewenst plannen we tussentijds een bezoek aan de werkplaats om de vorderingen te kunnen zien.

4. Plaatsen van de unit

Zodra de unit uit de verhuur komt of helemaal opgebouwd is gaan we deze plaatsen. Vooraf maken we een afspraak wanneer dat gaat zijn. We zorgen dat de woning instapklaar is. Ook bieden we een blijvende onderhouds- en reparatieservice zodat je gedurende het gebruik altijd contact op kunt nemen bij onverhoopte calamiteiten.

5. Evaluatiebezoek

Na ongeveer vier weken komen we bij je op bezoek. We bespreken dan hoe de unit bevalt en of er nog zaken zijn die we voor je kunnen oppakken. Uiteraard komt dezelfde contactpersoon naar je toe, als waar je aan het begin van het project ook al contact mee had.

Hoor het eens van een ander

Afspraken worden goed nagekomen, de communicatie is duidelijk en probleempjes worden netjes opgelost. De unit was in goede staat,

De heer Stein

Dankzij Boxtom konden wij in alle rust en comfort genieten van onze verbouwing. Van plaatsing tot ophalen liep alles heel voorspoedig.

Fam. Naber

We zijn super geholpen bij alles. Het plaatsen en ophalen ging vlot. Daarnaast was er direct een monteur toen de toiletknop stuk was gegaan.

Nomi

Goede service, degelijke en huiselijke woonunit om tijdelijk in te wonen

Stefan - Leopoldsburg

Fijne mensen, contact en service als zeer prettig en positief ervaren

Fam van Asten - Castenray