Ik ben 100% tevreden over Boxtom

Meneer de Vries vertelt over zijn ervaringen met Boxtom.

Meneer de Vries woont in een mantelzorgwoning bij zijn zoon en kleinkinderen op het erf. Dat zorgt voor dagelijkse fijne momenten met de hele familie, iets waar Meneer de Vries erg van geniet. Hij moest destijds op korte termijn schakelen, omdat zijn gezondheid achteruitging. Meneer de Vries vertelt over zijn ervaringen met Boxtom.

Momenteel woont u in een mantelzorgwoning van Boxtom, waarom heeft u die stap genomen?

Ik ben recentelijk in een mantelzorgwoning van Boxtom gaan wonen omdat ik zorg nodig heb. De woonunit staat bij mijn zoon op het erf. Helaas ging een tijd geleden mijn gezondheid snel achteruit, dus moesten we op korte termijn keuzes maken. Omdat ik al mijn hele leven op deze plek woon, wilde ik graag in mijn vertrouwde omgeving blijven. Het aanschaffen van een woning was eigenlijk zo gebeurd: we zijn gaan kijken, hebben alles op een rijtje gezet en toen vrij snel de knoop doorgehakt. Dat heeft zeker geen weken geduurd, ik moest natuurlijk snel schakelen.

Hoe vond u het hele proces van aankoop tot plaatsing bij Boxtom gaan? 

Ik ben 100% tevreden over Boxtom, ik heb veel hulp gehad met het maken van beslissingen – juist met mijn tijdsdruk. Al snel had ik door dat ik met een betrouwbaar bedrijf te maken had, dus dan hoeft het niet lang te duren van mij. Ik had er een goed gevoel bij. Ik ben bij Boxtom langsgegaan en ben goed geholpen door de medewerkers. Boxtom heeft een enorm mooie loods waar te zien is hoe de woonunits gemaakt worden. Mijn zoon was bij het gesprek en had precies hetzelfde prettige gevoel als ik. Menselijk contact is heel waardevol, dat merkten we des te meer tijdens het gesprek. Alle informatie werd helder uitgelegd en mijn wensen werden meegenomen. Na het gesprek kregen we meteen een offerte, die voldeed aan alles wat we besproken hadden. Daarna hebben we nogmaals contact gehad over de plaatsing waarbij de nodige zaken werden uitgelegd. Die nuchtere aanpak heeft mij goed geholpen!


Welke praktische informatie was voor u belangrijk?

Dat mijn wensen werden meegenomen in de bouw van de woning. Al mijn aanpassingen werden gemakkelijk toepast, de woning is exact gemaakt zoals ik het vooraf heb aangegeven. Daar heb ik alleen maar lof over! Bij Boxtom helpt iedereen met alle vragen die je hebt, je mag altijd bellen. Dat vind ik erg prettig en belangrijk. Ik ben een paar dagen voor de levering nog gaan kijken in de loods en dat was helemaal geen probleem. Als een soort extra steuntje in de rug. Daar ging ik met een goed gevoel weg, ik wist toen dat ik mijn geld goed had besteed. Ik ben erg tevreden: ik woon er prettig en de prijs is prima. Ik wilde qua budget per se binnen mijn budget van 50.000 euro blijven en dat is goed gelukt. Ook vind ik het heerlijk om mijn kleinkinderen elke dag te zien, zij vinden het heel leuk dat opa bij hen woont. Zeker nu ik de binnenkant van de woning naar mijn eigen smaak en met mijn eigen spulletjes heb ingericht voelt het echt als thuis!

Ook interesse in een mantelzorgwoning?