15 Wisselwoningen in Capelle aan de IJssel

Wisselwoning Capelle ad ijsel

Wisselwoningen bieden woningcorporaties een uitkomst tijdens het renovatie proces

Op het moment dat een woningbouwvereniging gaat verbouwen of verduurzamen moeten de  bewoners tijdelijk worden ondergebracht zodat de woningen geschikt gemaakt kunnen worden voor verbouwing. Het aanbieden van een wisselwoning heeft veel voordelen voor woningbouwcorporaties. De wisselwoning zorgt voor een fijne en prettige woonomgeving tijdens de verbouwing of renovatie voor bewoners. Bij Boxtom denken we graag mee over hoe wisselwoningen uw project kunnen helpen.

We hebben al verschillende woningbouwcorporaties kunnen helpen bij het realiseren van huisvesting tijdens hun renovatie project. Eén van deze projecten is de plaatsing van wisselwoningen in Capelle aan de IJssel. Voor deze stichting hebben we verschillende type woningen geplaatst, zodat er voor ieder gezin een passende tijdelijke woning is, terwijl hun appartement verduurzaamd wordt.

Een sfeerimpressie 

Wisselwoning capelle aan de ijsel
Wisselwoning capelle aan de ijsel
Wisselwoning capelle aan de ijsel
Wisselwoning capelle aan de ijsel
Wisselwoning capelle aan de ijsel
Wisselwoning Vlaardingen
Wisselwoning capelle aan de ijsel
Wisselwoning capelle aan de ijsel

Het traject bij Boxtom

In het voortraject van dit project heeft Boxtom meegedacht over de indeling van bouwplaats zodat de woonunits goed geplaatst konden worden. Hiervoor zijn enkele opties gemodelleerd. Van daaruit is vervolgens een definitief plan voor de wisselwoningen opgesteld. Omdat de wisselwoningen tegen elkaar aan geplaatst worden, zijn er brandwerende voorzieningen geplaatst. De uiteindelijke plaatsing is in goed overleg met de aannemer ter plekke door de buitendienst van Boxtom gerealiseerd.

De woonunits die zijn geplaatst zijn in de kleur en huisstijl van de stichting geleverd. Er zijn in totaal 15 wisselwoningen geplaatst. De wisselwoningen zijn geleverd in onze standaard opstellingen voor de woonunits. Er zijn tien woonunits geplaatst van het woningtype A3 (36 m², twee slaapkamers), twee woonunits van het woningtype B1 (54 m², drie slaapkamers), en drie woonunits van het woningtype C3 (72 m², drie slaapkamers, los extra toilet). Alle woonunits zijn voorzien van een keukenblok, woonkamer en badkamer.

Plattegrond 

plattegrond wisselwoningen capelle aan de ijssel