Stel ons een vraag

Interview Mevrouw Dijkstra – mantelzorger

‘Boxtom zorgde bij elke stap voor duidelijkheid en kwaliteit’

Boxtom interview pagina dijkstra mantelzorgwoning

Mevrouw Dijkstra is mantelzorger van haar moeder. Ze woont met haar man in de hoofdwoning en haar moeder verblijft zelfstandig in de mantelzorgwoning op het erf. Mevrouw Dijkstra heeft recentelijk de mantelzorgwoning voor haar moeder aangeschaft en vertelt graag over haar ervaringen.

Hoe bent u tot de aanschaf van een mantelzorgwoning gekomen en waarom heeft u voor Boxtom gekozen?

‘Een tijd geleden merkten we dat mijn moeder steeds meer zorg nodig had en ze niet meer zelfstandig kon wonen. Mijn man en ik wilden graag de zorg op ons nemen en zodoende besloten we om een mantelzorgwoning op ons terrein te plaatsen. Het proces zelf ging vrij snel: nadat mijn man en ik de kwestie uitvoerig hebben besproken zijn we gaan oriënteren. Via de website zagen we dat Boxtom woningen aanbiedt die precies aansloten bij onze wensen. Het proces daarna ging vlot. We wilden de woning graag snel geplaatst hebben zodat we allemaal onze rust konden vinden. In totaal heeft het ongeveer drie tot drieënhalve maand geduurd, inclusief de tijd om de bouwplaats gereed te maken.’ 

 

Wat was voor u de beslissende factor om met Boxtom in zee te gaan?

‘We vonden het vooral belangrijk dat mijn moeder goed terecht zou komen, we gunnen haar het beste. Daarbij vonden we het fijn dat er een persoonlijke setting in de woning werd gecreëerd, dus dat haar lievelingskastje en tafel geplaatst kon worden. Dat was gelukkig het geval! Ook hebben we gekeken naar de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Ik ben van mening dat je de woning beter kunt kopen dan kunt huren – mits je het geld hebt natuurlijk. Als je een mantelzorgwoning koopt, kun je maatwerk aanpassingen laten doen en bij een huurwoning is dat niet het geval. We vonden het ook erg prettig dat de richtprijzen op de website van Boxtom staan en we op die manier direct een keuze konden maken. Dat hielp mee in onze beslissing.’

 

Wat voor vervolgstappen heeft u toen ondernomen?

‘We zijn met Boxtom om de tafel gaan zitten. Tijdens dat bezoek is er een tekening gemaakt en die voldeed meteen aan de wensen. Er werd tijdens ons gesprek goed geluisterd naar wat we voor ogen hadden, we wilden zelf namelijk graag de buitenkant van de woning afwerken met hout. We vonden dat er veel mogelijk was qua maatwerk, zo kun je de woning toch helemaal aanpassen naar jouw specifieke wensen. Een paar dagen laten ontvingen we de offerte per mail. Ik was zelf best opgelucht dat de offerte overeenkwam met de tekening en ons budget, toen konden we echt stappen gaan zetten. De prijs was voor ons wel belangrijk omdat we binnen het budget wilden blijven. Uiteindelijk is de woning binnen budget gebleven, mede door het goede advies van de medewerkers van Boxtom.’

 

Zou u Boxtom aanbevelen bij anderen?

‘Jazeker! We merkten dat onze contactpersonen bij Boxtom elke keer weer die stap extra maakten om te checken of alles duidelijk was en of ze ons nog ergens mee konden helpen. De chauffeur is zelfs nog bij ons langs geweest om te kijken of onze oprit een probleem zou zijn met de plaatsing van de woning. Fantastisch toch, dat hij helemaal daarvoor is komen kijken! Dat vind ik échte service. We kunnen daarom ook wel stellen dat we geen enkele vraag meer hadden, alles duidelijk was en we nu allemaal genieten van de woning. Dit mede dankzij de goede service, kwaliteit en nazorg van Boxtom!’

Bent u benieuwd wat Boxtom voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees een van onze andere klantverhalen

Boxtom interview pagina dijkstra mantelzorgwoning

Interview Mevrouw Dijkstra – mantelzorger

‘Boxtom zorgde bij elke stap voor duidelijkheid en kwaliteit’

Mevrouw Dijkstra is mantelzorger van haar moeder. Ze woont met haar man in de hoofdwoning en haar moeder verblijft zelfstandig in de mantelzorgwoning op het erf. Mevrouw Dijkstra heeft recentelijk de mantelzorgwoning voor haar moeder aangeschaft en vertelt graag over haar ervaringen.

Boxtom interview pagina de boer

Interview Mevrouw de Boer – bewoner mantelzorgwoning

‘Boxtom voldoet aan de prijs, snelheid en denkt mee’

Mevrouw de Boer woont samen met haar man in een mantelzorgwoning, bij haar schoonouders. Zij zijn nog niet toe aan de stap richting een verzorgingstehuis, maar hebben wel behoefte aan de nodige hulp. Zo zijn ze gezamenlijk tot de oplossing gekomen om vijf units te plaatsen. Mevrouw de Boer vertelt meer over dit proces en het advies van Boxtom.

mantelzorgwoning Boxtom interview pagina bakker

Interview Meneer Bakker – bewoner mantelzorgwoning

‘Er zijn veel opties wat betreft maatwerk in de mantelzorgwoning!’

Sinds de vrouw van Meneer Bakker een aantal jaar geleden is overleden, is hij alleenstaand. Meneer Bakker besloot een mantelzorgwoning aan te schaffen en in de tuin te plaatsen, zodat zijn zoon in zijn huis kon gaan wonen. Zo gezegd, zo gedaan. Meneer Bakker vertelt over dit proces.

Woonunit Boxtom interview pagina jansen

Interview Meneer Jansen – bewoner mantelzorgwoning

‘Bij Boxtom voelden we ons echt gehoord en begrepen’

Meneer Jansen woont met zijn vrouw in het buitengebied bij zijn dochter en schoonzoon op het terrein. De kinderen en kleinkinderen zien ze dagelijks. Ze vinden het heerlijk om zo dicht bij de familie te zijn en staan volledig achter hun beslissing om in een mantelzorgwoning te gaan wonen. Meneer Jansen deelt zijn ervaringen over Boxtom en de woning waar ze nu in wonen.

Boxtom mantelzorgwoning interview pagina de vries

Interview Meneer de Vries – bewoner mantelzorgwoning

‘Ik ben 100% tevreden over Boxtom!’

Meneer de Vries woont in een mantelzorgwoning bij zijn zoon en kleinkinderen op het erf. Dat zorgt voor dagelijkse fijne momenten met de hele familie, iets waar Meneer de Vries erg van geniet. Hij moest destijds op korte termijn schakelen, omdat zijn gezondheid achteruitging. Meneer de Vries brengt het proces in kaart en vertelt over zijn ervaringen met Boxtom.

Icoon cta vraag oranje Icoon cta vraag wit1

Stel ons een vraag