Stel ons een vraag

Interview Meneer Jansen – bewoner mantelzorgwoning

‘Bij Boxtom voelden we ons echt gehoord en begrepen’

Woonunit Boxtom interview pagina jansen

Meneer Jansen woont met zijn vrouw in het buitengebied bij zijn dochter en schoonzoon op het terrein. De kinderen en kleinkinderen zien ze dagelijks. Ze vinden het heerlijk om zo dicht bij de familie te zijn en staan volledig achter hun beslissing om in een mantelzorgwoning te gaan wonen. Meneer Jansen deelt zijn ervaringen over Boxtom en de woning waar ze nu in wonen.

Als u Boxtom in één zin zou moeten beschrijven, wat zou u dan zeggen?

‘Er was niks te veel! Dat zou ik zeggen. Echt nergens maakten ze bij Boxtom een probleem van, alles was mogelijk. Ik ben daarom ook erg blij met de manier waarop Boxtom ons geholpen heeft en hoe het contact is verlopen. Met de gezondheid van mijn vrouw ging het niet zo goed meer en traplopen was lastig voor haar. Daarom wilden we een gelijkvloerse woning en door deze woonunit wonen we ook nog eens bij de kinderen en kleinkinderen: ideaal als je het mij vraagt!’

 

Hoe was het proces voor u vanaf het begin tot het plaatsen van de woonunit?

‘De aanschaf van de mantelzorg woonunit hadden we binnen één maand geregeld. Dat is dan vanaf het moment dat we het voor het eerst hadden over het een woning, tot de aanschaf ervan. Eind november zijn we rond gaan kijken en net voor de kerst zijn we bij Boxtom langs geweest. In januari begon de start van de bouw, waarna de woning in maart geleverd werd. Dat kwam perfect uit voor ons, want eind maart moesten we onze woning uit. Vooral voor mijn vrouw was het een grote opluchting dat deze woonunit mogelijk was, daar maakte ze zich toch wel zorgen om – helemaal omdat haar gezondheid achteruitging. We zijn nog naar de gemeente geweest om informatie te verzamelen en te bekijken of het mogelijk was om een woonunit te plaatsen op het terrein van mijn dochter. Dat was gelukkig geen probleem omdat het mantelzorgwoningen zijn.’

 

Wat is voor u het grootste pluspunt van Boxtom?

‘Tijdens ons gesprek bij Boxtom hebben ze uitgebreid de tijd voor ons genomen, ik voelde me gehoord en begrepen. We zijn gestart met het maken van een tekening en na nog twee versies hadden we de definitieve tekening. Boxtom helpt je heel goed om een passende tekening te maken, zodat je een duidelijk totaalplaatje voor ogen hebt. Alles kon daarbij aangepast worden naar onze specifieke wensen. Ik heb voor mijn woning nu een prijs betaald die slechts de helft is van de andere woningen die ik ben gaan bekijken. Dat paste precies binnen mijn budget en daarom was het helemaal goed zo. Tijdens de bouw van onze woning zijn we nog een keer langs geweest om de vorderingen te bekijken. Met de foto’s die we kregen toegestuurd blijf je goed op de hoogte, dat is erg prettig. Mijn gevoel over Boxtom en de prijs van de woning waren voor mij het belangrijkste bij het maken van de keuze.’

 

Heeft u na de plaatsing van de woonunit nog een keer contact gehad met Boxtom?

‘Jazeker. Ik had een lekkage aan het dak van de woonunit en daarom heb ik nog een keer contact opgenomen. Ik weet nog dat ik in de ochtend belde en dat de medewerkers van Boxtom in de middag meteen op de stoep stonden. Je weet meteen waar je aan toe bent. Dat is zó fijn, dat ze direct langs komen. Echte service!’

 

Ook op zoek naar een mantelzorgwoning? Bekijk hier onze mogelijkheden!

Lees een van onze andere klantverhalen

Boxtom interview pagina dijkstra mantelzorgwoning

Interview Mevrouw Dijkstra – mantelzorger

‘Boxtom zorgde bij elke stap voor duidelijkheid en kwaliteit’

Mevrouw Dijkstra is mantelzorger van haar moeder. Ze woont met haar man in de hoofdwoning en haar moeder verblijft zelfstandig in de mantelzorgwoning op het erf. Mevrouw Dijkstra heeft recentelijk de mantelzorgwoning voor haar moeder aangeschaft en vertelt graag over haar ervaringen.

Boxtom interview pagina de boer

Interview Mevrouw de Boer – bewoner mantelzorgwoning

‘Boxtom voldoet aan de prijs, snelheid en denkt mee’

Mevrouw de Boer woont samen met haar man in een mantelzorgwoning, bij haar schoonouders. Zij zijn nog niet toe aan de stap richting een verzorgingstehuis, maar hebben wel behoefte aan de nodige hulp. Zo zijn ze gezamenlijk tot de oplossing gekomen om vijf units te plaatsen. Mevrouw de Boer vertelt meer over dit proces en het advies van Boxtom.

mantelzorgwoning Boxtom interview pagina bakker

Interview Meneer Bakker – bewoner mantelzorgwoning

‘Er zijn veel opties wat betreft maatwerk in de mantelzorgwoning!’

Sinds de vrouw van Meneer Bakker een aantal jaar geleden is overleden, is hij alleenstaand. Meneer Bakker besloot een mantelzorgwoning aan te schaffen en in de tuin te plaatsen, zodat zijn zoon in zijn huis kon gaan wonen. Zo gezegd, zo gedaan. Meneer Bakker vertelt over dit proces.

Woonunit Boxtom interview pagina jansen

Interview Meneer Jansen – bewoner mantelzorgwoning

‘Bij Boxtom voelden we ons echt gehoord en begrepen’

Meneer Jansen woont met zijn vrouw in het buitengebied bij zijn dochter en schoonzoon op het terrein. De kinderen en kleinkinderen zien ze dagelijks. Ze vinden het heerlijk om zo dicht bij de familie te zijn en staan volledig achter hun beslissing om in een mantelzorgwoning te gaan wonen. Meneer Jansen deelt zijn ervaringen over Boxtom en de woning waar ze nu in wonen.

Boxtom mantelzorgwoning interview pagina de vries

Interview Meneer de Vries – bewoner mantelzorgwoning

‘Ik ben 100% tevreden over Boxtom!’

Meneer de Vries woont in een mantelzorgwoning bij zijn zoon en kleinkinderen op het erf. Dat zorgt voor dagelijkse fijne momenten met de hele familie, iets waar Meneer de Vries erg van geniet. Hij moest destijds op korte termijn schakelen, omdat zijn gezondheid achteruitging. Meneer de Vries brengt het proces in kaart en vertelt over zijn ervaringen met Boxtom.

Icoon cta vraag oranje Icoon cta vraag wit1

Stel ons een vraag