Makers van
comfortabele Tiny Houses

Onze Tiny Houses

De Tiny Houses bij Boxtom zijn voorzien van alle gemakken. Zelf kan je de gehele woning naar smaak inrichten. Bij Boxtom bouwen we hoogwaardig kwalitatieve Tiny Houses. Onze Tiny Houses zijn geschikt voor permanente bouw, en zijn schakelbaar te plaatsen. Daarnaast is het mogelijk om een volledig energie neutrale Box-T te laten bouwen. We bouwen de Tiny Houses volledig op maat en naar jouw wens in onze eigen bouwplaats, waarbij duurzame materialen worden gebruikt.

Onze aanpak

wensengesprek

1. Wensengesprek

In het eerste kennismakingsgesprek brengen we alle wensen in kaart en bespreken we de mogelijkheden. Tijdens dit gesprek nemen we de tijd om mee te denken om een passende oplossing te vinden. Vanuit onze ervaringen kunnen we u adviseren, daarnaast zullen we het plan van aanpak uitgebreid met u doornemen.

tiny house woonkamer

2. Vertaling van de wensen naar een ontwerp

Op basis van het gesprek zullen wij een ontwerp gaan opmaken. Hierbij kijken we zowel naar de indeling van de keuken en badkamer als naar de afwerking van de wanden, vloer, gevel en plafond. Ook stemmen we de eventuele installaties af, zoals een airco maar ook of u zonnepanelen wenst te plaatsen.

3. Bespreken ontwerp en offerte

De besproken wensen en eisen worden door ons verwerkt in een offerte. In deze offerte kunnen we, als dat besproken is, enkele zaken als 'optie' aanbieden. Daarnaast worden de transportkosten van de woonunits meegenomen in de offerte.

4. Na het tekenen van de overeenkomst starten we met de bouw van uw Tiny House

Na ondertekening van de overeenkomst, wordt het bouwen van uw Tiny House in onze werkplaats in gang gezet. 

5. Het plaatsen van het Tiny House bij u thuis

De plaatsing van uw Tiny House zal worden ingepland. Voordat uw Tiny House wordt opgeleverd, lopen wij deze samen met u door. Zo kunt u zorgeloos het Tiny House  betrekken.

Tiny Houses geschakeld plaatsen 

Door het slimme ontwerp van de Box-T Tiny Houses is het mogelijk om de woningen geschakeld te plaatsen. Dit betekent dat er meerdere Tiny Houses tegen elkaar aan kunnen worden geplaatst.

Hoor het eens van een ander

Afspraken worden goed nagekomen, de communicatie is duidelijk en probleempjes worden netjes opgelost. De unit was in goede staat,

De heer Stein

Dankzij Boxtom konden wij in alle rust en comfort genieten van onze verbouwing. Van plaatsing tot ophalen liep alles heel voorspoedig.

Fam. Naber

We zijn super geholpen bij alles. Het plaatsen en ophalen ging vlot. Daarnaast was er direct een monteur toen de toiletknop stuk was gegaan.

Nomi

Goede service, degelijke en huiselijke woonunit om tijdelijk in te wonen

Stefan - Leopoldsburg

Fijne mensen, contact en service als zeer prettig en positief ervaren

Fam van Asten - Castenray