Stel ons een vraag

U kiest. Wij doen de rest.

Boxtom home header

Tijdelijke woningen: wanneer thuis verbouwd wordt

Boxtom is gespecialiseerd in het bouwen en plaatsen van tijdelijke woningen. Wij weten precies aan welke eisen de units moeten voldoen.

 

Gaat u binnenkort bouwen of verbouwen? Of kunt u niet in uw huis wonen door een brand of andere calamiteit? In een tijdelijke woning van Boxtom leeft u comfortabel, terwijl u in uw vertrouwde omgeving verblijft. Wij hebben diverse standaard woonunits. Daarnaast denken we graag met u mee om uw specifieke ideeën tot uitvoering te brengen. U kunt zelf kiezen welke tijdelijke woning het beste bij u en uw situatie past.

 

Het bouwproces van tijdelijke woningen

 

In onze werkplaats in Goirle bouwen we de units zelf. Het komt ook voor dat we een bestaande unit weer opnieuw gereed maken voor verhuur. Elke woonunit die wij opleveren, wordt zorgvuldig samengesteld en gecontroleerd. In onze werkplaats hebben we elke stap in het bouwproces in de hand. Onze bouwers zijn echte vakmensen en werken door tot uw woning tiptop in orde is. We stellen duurzaamheid centraal bij onze materiaalkeuze. Zo kiezen we voor duurzame grondstoffen en beperken we onze afvalstroom. Daarmee houden we de impact op het milieu klein en bieden we u kwaliteit.

 

Onze volledige aanpak is erop gericht om u zo snel en goed mogelijk woonplezier te bieden. Is er een storing of defect? Onze servicemonteurs staan voor u klaar, zodat u zorgeloos in uw woonunit kunt verblijven.

 

De unit is slim ingedeeld. Dankzij elektrische wandconvectoren zijn de woonunits van Boxtom gemakkelijk warm te houden. Door gebruik te maken van ledverlichting dringen we het stroomverbruik verder terug.

 

Tijdelijke woningen: huren of kopen?

 

Bij Boxtom kunt u een woonunit huren voor de periode waarin u deze nodig heeft. De huur is maandelijks opzegbaar. Na opzegging halen wij de woning weer bij u op. Weet u al dat u de woonunit een lange periode nodig heeft? Dan is kopen wellicht voordeliger. Wij denken graag met u mee.

Persoonlijk woonplan

Ons aanbod standaard woonunits bestaat uit verschillende kant-en-klare woningen met uiteenlopende oppervlakten. Daarnaast denken wij graag met u mee om uw specifieke ideeën tot uitvoering te brengen. We ontwerpen een persoonlijk woonplan, waarin al uw wensen en eisen naar voren komen.

Boxtom tijdelijke woningen home sfeer 1
Boxtom tijdelijke woningen home sfeer 2
Boxtom tijdelijke woningen home sfeer 3

Aannemers

Gaat u een grote verbouwing uitvoeren aan een woonhuis, dan kan het praktisch zijn als de bewoners van het huis tijdelijk in een woonunit bij de bouw gaan wonen. Het grote voordeel is dat een verbouwing vaak sneller verloopt als deze in één keer uitgevoerd kan worden. Dat is makkelijker als het huis niet bewoond wordt. Bovendien is er altijd toezicht op de bouw als mensen in een tijdelijke unit op de bouwlocatie wonen.

Icoon cta vraag oranje Icoon cta vraag wit1

Stel ons een vraag