Stel ons een vraag

Thuis is de plek waar geleefd wordt

Met een mantelzorgwoning van Boxtom woont u in een vertrouwde omgeving.
Dichtbij de mensen om wie u geeft en die u kent.

Zien is geloven

Het beste advies dat wij u kunnen geven is: kom gezellig langs bij ons bedrijf in Goirle. Wij verwelkomen u er graag. We beginnen met een kop heerlijke koffie met een Brabants worstenbroodje. Daarna krijgt u een rondleiding door de werkplaats. En tot slot kunt u uitgebreid onze mantelzorgwoning bekijken en de rust en ruimte ervaren van deze compacte en zeer complete woning.

Gesprek werkplaats

Boxtom:
helemaal thuis.

 

Andere klanten gingen u voor. Hier leest u verhalen over bewoners van mantelzorgwoningen met hun verhalen, bruikbare tips en inspiratie.

In 10 stappen helemaal thuis.

 bdf2048 min
1
Group 138

Bezichtiging mantelzorgwoning bij Boxtom + zet uw wensen op papier

Stap 1

Neem een kijkje in de werkplaats van Boxtom en zie hoe alle woonunits vanaf het begin tot de oplevering gemaakt worden. We lichten het proces toe en bij het kopen van een woonunit spreken we samen de stappen door. Het is belangrijk dat u goed nadenkt over wat uw wensen zijn, zodat we de ideale woning voor u kunnen bouwen.

2
Group 41

Locatiebezichtiging. Toelichting op het voorstel en de kostenindicatie

Stap 2

We komen bij u thuis langs om uw locatie te bezichtigen. Zo weten we direct of het mogelijk is om een woonunit te plaatsen en welke grondwerkzaamheden voorbereid moeten worden. We bespreken samen het voorstel waarin de voorzieningen, de maatvoering en een inschatting van de kosten naar voren komen. U bekijkt het voorstel, zodat we dit kunnen bespreken en verder uitwerken.

3
Group 39

Definitieve offerte ter akkoord

Stap 3

Na het gesprek sturen wij u de definitieve offerte met alle specificaties toe ter akkoord. Hierin zijn alle kosten voor het voorbereiden, bouwen en plaatsen van de woonunit opgenomen.

4
Group 40

Start van de bouw

Stap 4

Zodra de offerte getekend is en alle vraagstukken voor beide partijen zijn beantwoord, starten we met de bouw van uw woonunit. Dit doen we in onze eigen werkplaats in Goirle, waar we ieder project afzonderlijk in elkaar zetten. We starten met een kaal frame en bouwen dit uit met de vloer, het plafond, het houtenskelet, isolatie en beplating om te komen tot het eindproduct – uw woning!

5
Group 36

U zorgt dat de grondwerken zijn uitgevoerd

Stap 5

Het is belangrijk dat de woonunit op een goede ondergrond komt te staan.

6
Group 32

U ontvangt tussentijdse voortgangsfoto’s van de bouw van uw woning

Stap 6

We houden u gedurende het bouwproces op de hoogte door middel van voortgangsfoto’s. Deze sturen we u tussentijds op, zodat u precies weet hoe ver we zijn met het bouwen van uw woning.

7
Group 33

Oplevering van de mantelzorgwoning

Stap 7

De bouw van uw woonunit is afgerond en kan geplaatst worden! Vooraf is al een afspraak met u gemaakt over de exacte plaatsingsdatum. Onze medewerkers plaatsen de woning en zorgen dat deze instapklaar is, zodat u de woning direct in gebruik kunt nemen.

8
Group 31

Evaluatiebezoek na 4 weken

Stap 8

Na ongeveer vier weken komen we langs om met u te bespreken hoe de woning bevalt. Dit zal met dezelfde contactpersoon zijn waar u voorheen ook contact mee heeft gehad.

9
Group 34

Blijvende onderhouds- en reparatieservice

Stap 9

Wij bieden u een blijvende onderhouds- en reparatieservice: dat betekent dat u gedurende de hele periode dat u de woning in gebruik heeft, kunt rekenen op onze service. U kunt altijd contact opnemen met een medewerker van Boxtom en wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

10
Group 35

Verkoopbemiddeling na afloop woonperiode

Stap 10

Na de woonperiode kunnen we eventueel bemiddelen in de verkoop van de woning. Neem daarvoor contact op.

Icoon cta vraag oranje Icoon cta vraag wit1

Stel ons een vraag