Mantelzorgwoning op maat MC3

Bij Boxtom zijn we gespecialiseerd in het leveren van een maatwerk oplossing voor mantelzorgwoningen. De mantelzorgwoning Type MC3 is een uitstekend voorbeeld van hoe wij maatwerk leveren dat naadloos aansluit bij de wensen van onze klanten. Van het eerste contact tot de uiteindelijke realisatie, wij begeleiden u door het gehele proces om een comfortabele en functionele woonoplossing te creëren. Bent u ook op zoek naar een mantelzorgwoning? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek de mogelijkheden.

Het traject bij Boxtom

De eigenaar van de mantelzorgwoning kwam via onze website met ons in contact. Dit vormde het begin van een intensieve samenwerking om een passende woonoplossing te realiseren.

Tijdens het eerste inventarisatiegesprek hebben we uitvoerig de wensen en behoeften van de eigenaar besproken. Dit gesprek is cruciaal om een helder beeld te krijgen van de specifieke eisen en verwachtingen.

Na het inventarisatiegesprek zijn we direct aan de slag gegaan met het maken van een schetsontwerp. Deze schets viel goed in de smaak bij de eigenaar en vormde de basis voor de verdere uitwerking van het project.

De vier units zijn zorgvuldig gebouwd en afgewerkt, waarbij veel aandacht is besteed aan zowel de binnen- als buitenkant van de woning.

Plattegrond

mantelzorgwoning op maat

Kenmerken van de MC3 Mantelzorgwoning

Exterieur
De buitenzijde van de units is afgewerkt met duurzame staalplaten in een elegante lichtgrijze kleur. Deze keuze zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling maar biedt ook een uitstekende bescherming tegen diverse weersomstandigheden.

Interieur
Binnenin zijn de wanden voorzien van vliesbehang en professioneel schilderwerk, wat zorgt voor een strakke en verzorgde afwerking. Het interieur ademt een warme en huiselijke sfeer uit, wat essentieel is voor een comfortabele leefomgeving.

Keuken
De mantelzorgwoning is uitgerust met een hoekkeuken, voorzien van moderne apparatuur. Deze keukenopstelling biedt voldoende ruimte en functionaliteit om heerlijke maaltijden te bereiden en optimaal te genieten van het dagelijks leven.