Huisvesting van 44 werknemers in appartementen met ontspanningsruimte

personeelshuisvesting

Bij Boxtom zijn we gespecialiseerd in het leveren van een maatwerk oplossing voor personeelshuisvesting. Wij denken mee om de optimale oplossing die aan alle wensen en eisen voldoet te vinden. Projecten kunnen volledig op maat worden gemaakt om de juiste oplossing voor verschillende vraagstukken te bieden.

Huisvesting van 44 personen in 11 appartementen met een ontspanningsruimte

Voor van Klink BV., teler van tulpen en lelies, hebben wij voor 44 personen huisvesting met een ontspanningsruimte verzorgt. Om dit te realiseren heeft Boxtom 11 appartementen geplaatst die opgebouwd zijn uit vier woonunits. Daarnaast is er ook een ontspanningsruimte geplaatst die ook opgebouwd is uit vier units. In totaal zijn er 48 woonunits geplaatst.

Een sfeerimpressie

personeelshuisvesting
personeelshuisvesting
personeelshuisvesting
personeelshuisvesting
personeelshuisvesting

Het traject bij Boxtom

Bij de start van dit project zijn er diverse plattegronden besproken, vervolgens is er akkoord gekomen op het ontwerp. Tijdens het bepalen van het afwerkingsniveau is een interieurontwerper betrokken. Die heeft geholpen met bepalen van de kleurstellingen en de inrichting. Dit project is in een korte tijd opgeleverd. Het gehele project heeft van het eerste contact tot oplevering, drie en een halve maand gedruurt. 

Volgens de eisen van de gemeente en brandweer is een er een brandmeldinstallatie geplaatst. Om de plaatsing van de woonunits makkelijker te maken heeft Boxtom, in overleg met de installateur, de nodige voorziening meegenomen zodat het plaatsen op locatie makkelijker was. 

De plattegrond