Het huisvesten van 368 flexkrachten in permanente woningen

Bij Boxtom zijn we gespecialiseerd in het leveren van een maatwerk oplossing voor personeelshuisvesting. Wij denken mee om de optimale oplossing die aan alle wensen en eisen voldoet te vinden. Projecten kunnen volledig op maat worden gemaakt om de juiste oplossing voor verschillende vraagstukken te bieden.

Huisvesting voor 368 personen in permanente woningen 

Het vraagstuk voor dit project komt vanuit E&A Uitzendbureau, zij zetten internationale flexkrachten in bij verschillende bedrijven. Boxtom heeft huisvesting gerealiseerd voor 368 personen. Dit is gedaan door 184 permanente 2 persoons woningen te plaatsen.

Een sfeerimpressie 

Het traject bij Boxtom

Nadat de opdrachtgever de grond had gekocht is dit project ontwikkeld in samenwerking met Boxtom. Hierbij heeft Boxtom het hele traject gecoördineerd, van vergunning tot oplevering. Daarnaast organiseert Boxtom ook het onderhoud van de woningen. Er is samengewerkt met lokale partners om infrastructuur te realiseren en de groenvoorziening bij te houden.
In totaal zijn er gefaseerd 184 permanente woningen geplaatst.

De laatste 40 woningen van dit project zijn na 2021 aangevraagd. Deze woningen zijn vanwege de BENG norm anders gebouwd. Zo is er een warmteterugwinunit toegepast en wordt er verwarmd middels infrarood-panelen. Daarnaast zijn alle daken voorzien van zonnepanelen.     

plattegrond