Het huisvesten van 20 tot 24 werknemers in drie appartementen met binnenplaats

Bij Boxtom zijn we gespecialiseerd in het leveren van een maatwerk oplossing voor personeelshuisvesting. Wij denken mee om de optimale oplossing die aan alle wensen en eisen voldoet te vinden. Projecten kunnen volledig op maat worden gemaakt om de juiste oplossing voor verschillende vraagstukken te bieden.

Het huisvesten van 20 tot 24 werknemers

Voor een aardbeienteler, hebben wij huisvesting verzorgt voor 20 tot 24 werknemers. Deze huisvesting is gerealiseerd door 3 appartementen als losse gebouwen te plaatsen. De appartementen zijn opgebouwd uit 15 units. Door de plaatsing van de appartementen is er een binnenterrein ontstaan

Een sfeerimpressie 

personeelshuisvesting
personeelshuisvesting
personeelshuisvesting
personeelshuisvesting
personeelshuisvesting

Het traject bij Boxtom

Vanuit onze standaard verhuurtype D hebben w­ samen met de klant een appartement gemaakt die voldoet aan hun wensen. Hierbij­ zij­n grote keukens toegepast met dubbele voorzieningen en is er een gekoppelde brandmeldinstallatie geplaatst.

Het binnenterrein wat is ontstaan door de plaatsing van de appartementen, is mooi aangeplant door onze opdrachtgever. De kleur van de gevels z­ijn afgestemd op het achterliggende gebouw. Ook hebben w­ samen met onze partner de vergunningsaanvraag mogen realiseren.

Plattegrond