Stel ons een vraag

U kiest. Wij doen de rest.

Boxtom home personeelshuisvesting header

Personeelshuisvesting: Thuis is de plek waar gewerkt wordt

Personeelshuisvesting nodig? Boxtom weet precies aan welke eisen een tijdelijke arbeidswoning moet voldoen.

 

Een unit biedt uitkomst om arbeidsmigranten te huisvesten. Op deze manier kunnen uw medewerkers met voldoende privacy, veilig en comfortabel wonen in de buurt van de werklocatie. De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in huisvesting voor arbeidsmigranten. Daarom weten we precies wat de optimale indeling is voor een personeelsunit. Kleinere woongebouwen hebben we gestandaardiseerd, zodat u verzekerd bent van een prettig verblijf voor uw werknemers. Gebouwen groter dan onze standaard maken we in overleg voor u op maat.

 

Boxtom regelt personeelshuisvesting

 

Boxtom ondersteunt u graag bij de voorbereiding en plaatsing van uw personeelshuisvesting. Indien gewenst leveren wij de gegevens en tekeningen aan voor uw vergunningsaanvraag.

 

Wij bouwen de modules van uw personeelshuisvesting in onze eigen werkplaats. Daardoor hebben we het volledige productieproces  in eigen hand. Door slimme afstemming van de werkzaamheden, zijn we in staat om uw woongebouw binnen korte tijd af te leveren. Bij de ontwikkeling van personeelshuisvesting heeft Boxtom extra aandacht besteed aan gebruiksvriendelijkheid en onderhoudsgemak. De gebruikte materialen zijn robuust en makkelijk schoon te houden. Daarnaast stellen we duurzaamheid centraal bij onze materiaalkeuze. Zo gebruiken we duurzame grondstoffen en beperken we onze afvalstroom.

 

Het plaatsen van personeelshuisvesting

 

Elke unit voor personeelshuisvesting is uitgerust met een recreatieruimte, slaapkamer(s), een keukenblok met mengkraan en afzuigkap en een sanitaire ruimte met douche, toilet, wastafel en wasmachine­aansluiting. Daarnaast zijn de units voorzien van ramen met dubbel glas, marmoleum vloerbedekking, elektrische verwarming, ledverlichting en een elektrische boiler. Ook zijn alle personeelsunits gemakkelijk warm te houden met elektrische wandconvectoren. Tot slot werken we in nieuwe units met ledverlichting om het stroomverbruik verder terug te dringen.

 

Boxtom transporteert de personeelshuisvesting vanuit de werkplaats naar uw locatie. We maken gebruik van een autolaadkraan of telescopische kraan, daardoor is de unit vaak snel te plaatsen. Na aansluiting op nutsvoorzieningen op onze overnamepunten, is de woning klaar voor gebruik.

.

Persoonlijk woonplan

Ons aanbod standaard woonunits bestaat uit verschillende kant-en-klare woningen met uiteenlopende oppervlakten. Daarnaast denken wij graag met u mee om uw specifieke ideeën tot uitvoering te brengen. We ontwerpen een persoonlijk woonplan, hierin komen al uw wensen en eisen naar voren.

Boxtom personeelshuisvesting sfeer home
Boxtom personeelshuisvesting sfeer home 1
Boxtom personeelshuisvesting sfeer home 2

Vergunningaanvraag

Personeelshuisvesting plaatsen? Daarvoor heeft u een (tijdelijke) bouwvergunning nodig. Wij leveren de gegevens en tekeningen aan die u nodig heeft voor de aanvraag.

Icoon cta vraag oranje Icoon cta vraag wit1

Stel ons een vraag